Romige aspergesoep met Hollandse garnalen

De romige aspergesoep met Hollandse garnalen is een echt lente recept. De soep is zeer romig van smaak en rijkelijk gevuld. De soep kan binnen 30 minuten op tafel staan. Het recept en image komen van het Hollands Aspergecentrum    

Asperge-crème-soep

Deze asperge-creme soep is heerlijk van smaak en kan goed gegeten worden als voorgerecht in het voorjaar. De periode april – mei is daarvoor uitstekend. Gevolgd door een heerlijk stukje lamsvlees maakt dit gerecht uniek en heerlijk van smaak. Deze aspergesoep is eenvoudig te maken met witte of groene asperges en kan binnen 20 minuten […]

Japanse aspergesoep

In Japan kent men zijn eigen variant op de aspergesoep. In de Japanse aspergesoep gebruikt men naast witte asperges, ook verse krab, banaan en gember. Dit geeft de soep een zeer aparte maar heerlijke smaak. Een combinatie van zoet met zout. Het recept is voor 4 personen.

Alle rechten voorbehouden | Copyright 2013 - 2017 | Onderdeel van recepten.xyz

Volg ons op: